Workshop LinkedIn

Workshop LinkedInEen veelgehoorde opmerking is: “Ik zit wel op LinkedIn, maar ik zou er eens wat meer mee moeten doen”. LinkedIn is in Nederland inmiddels dé standaard voor zakelijk netwerken en biedt veel mogelijkheden om je te profileren en contacten te leggen. Maar de tijd ontbreekt vaak en waar moet je beginnen? Wat is een goed profiel? En hoe zorg je dat je gevonden wordt? Volg de praktische workshop LinkedIn van Sprang Advies.

Inhoud van de workshop

In de workshop komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wat is LinkedIn?
  • Hoe maak je een goed profiel?
  • Hoe leg je contacten?
  • Hoe bouw je je netwerk verder op?
  • Hoe onderscheid je je?
  • Hoe kun je handig zoeken (en vinden!) in LinkedIn?

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die LinkedIn wil gaan gebruiken of al gebruikt, maar het gevoel heeft dat hij of zij er meer mee zou moeten doen. De workshop is geschikt voor zowel beginnende als meer gevorderde LinkedIn-gebruikers.

Gegarandeerd resultaat

De workshop is door de praktische opzet meer dan een standaard cursus, je gaat een belangrijk deel van de tijd zelf aan de slag zodat je concreet resultaat bereikt. Vooraf en tussendoor geef ik regelmatig uitleg en achtergrondinformatie. Aan het einde van de workshop heb je een actueel en scherp profiel in LinkedIn en heb je een aantal uitnodigingen verstuurd aan potentiële contactpersonen.

Vraag een offerte aan

Ik geef regelmatig workshops binnen organisaties en voor groepen (bijv. brancheverenigingen). Uitgangspunt is de standaard workshop die hierboven beschreven wordt, maar het is ook mogelijk om de workshop ‘op maat’ te maken zodat ingegaan kan worden op specifieke vragen die leven in jouw organisatie, bijv. een specifieke focus op recruitment, uitgebreider aandacht voor zoeken, de toegevoegde waarde van applications, etc. Wil je een aanbieding voor een workshop binnen jouw bedrijf? Vraag dan een offerte aan.

Op de workshops zijn de algemene voorwaarden van Sprang Advies van toepassing.

Advertenties