Online communicatie


Er is veel mogelijk met een goede website en de inzet van social media. En er zijn veel websitebouwers, reclamebureaus en ICT-bedrijven die je daar graag bij willen helpen.

Maar welke leverancier past bij jou? En hoe maak je ze duidelijk wat je wilt? Hoe weet je wat voor jou wel en niet werkt? En hoe voorkom je dat je halverwege tegen problemen of duur meerwerk aanloopt?

Rechterhand

Door mijn jarenlange ervaring met internet, communicatie en ICT-projecten kan ik je helpen van je online communicatie een succes te maken. Ik adviseer je bij het kiezen van de juiste hulpmiddelen en leveranciers. En als adviseur en projectleider ondersteun ik je bij de uitvoering van de adviezen. Door het kweken van enthousiasme bij management én medewerkers en door praktisch sturing te geven aan leveranciers en andere betrokkenen help ik u een succes te maken van uw online communicatie.

Als onafhankelijk adviseur sta ik aan jouw kant, ben ik je rechterhand. De doelstellingen van jou en je bedrijf zijn voor mij leidend. Niet de voorkeur voor een bepaald product of de wens om zoveel mogelijk ‘uren te maken’.

meer over goede websites…